wedding photography
Weddings
product photography
Products
events photography
Events
portrait photography
Portraits
model photography
Models
flower photography
Flowers

professional photographer Dana


Portrait photography in Bucharest, Romania

professionally captured in high quality digital

Portraits photography
Romana

 

Aceasta sectiune se adreseaza domnisoarelor si doamnelor care doresc sa aiba un set de imagini de mare calitate, fie pentru uz propriu, fie pentru a le oferi in dar prietenului, logodnicului sau sotului.

Dana lucreaza exclusiv digital si poate folosi toate posibilitatile oferite de aceasta tehnologie in avantajul tau, astfel vei putea sa vezi fotografiile din intreaga sesiune foto si sa-ti alegi doar imaginile care iti plac.

Mai important, fotografiile tale nu trebuie sa treaca printr-un laborator. Aceasta inseamna ca fotografiile tale vor fi numai ale tale pana cand te hotarasti sa le arati si altcuiva.

Este posibil sa apreciezi ca mult mai confortabil lucrul cu o fotografa in realizarea imaginilor tale deoarece o fotografa iti va intelege mai bine dorintele si problemele si te va putea ajuta cu sfaturi potrivite in timpul sedintei foto.

 

Oferta

O sedinta foto dureaza 2-3 ore, se trag 100 - 150 cadre din care se sterg pe loc toate imaginile care nu iti plac.

Toate celelalte imagini se vor livra pe CD, in format Jpeg la dimensiunea de 4288 x 2848 pixeli (12 megapixeli), care va vor permite realizarea de printuri fotografice la dimensiuni mari (pana la 30x45cm).

In plus, aceleasi imagini vor fi livrate si la rezolutie mica (640 pixeli) pentru vizualizare rapida pe computer si pentru a putea fi trimise cu usurinta pe E-mail prietenelor tale, in caz ca doresti acest lucru. Imaginile mici sunt foarte utile cand iti alegi fotografiile pentru printare.

Daca doresti, o selectie de imagini va putea fi convertita la alb-negru si/sau sepia.

Pentru fotografii pe hartie cel mai bine este sa te adresezi unui laborator foto digital. Dana iti va recomanda si laboratorul pe care il foloseste pentru fotografiile sale.

 

Costuri

Costul sedintei foto, incluzand imaginile livrate pe CD este de 100 Euro, platibili in lei la cursul zilei. Pretul nu contine TVA (19%). Plata se face la sfarsitul sedintei foto, cand deja ai vazut imaginile realizate si esti multumita de ele.

CD-ul cu imagini se va livra in cateva zile deoarece imaginile vor necesita conversie si post procesare pentru a se obtine calitatea maxima.

 

How does a photo session flows ?

First you contact Dana by E-mail or by phone: 0722.327.256 and work out all the details. Don't hesitate to ask all the questions you can think of.

When scheduled, you will meet at the studio and start by doing the final planning, based on the kind of images you need and the clothes you are going to wear.

It is best to have a clear idea about the kind of images you want. Do not hesitate to bring some samples, including photos from the magazines to use as a source of ideas.

Next is the make-up where Dana can give you some advice, then the actual photo session.

For every outfit you will wear Dana will take a series of images, as different as possible.

The digital camera will be shooting directly into a computer so you will have almost real time feed back on the images.

 

About make-up and hair dressing:

Both are really important to insure great images. Dana can help you during make-up but not for hair dressing.

It's best to come without wearing any make-up and do not forget to bring your make-up products since Dana may not have your favourite colors.

 

What kind of clothes should I bring ?

All you like and something more. It is very important to feel good inside :-) It shows in the pictures ... Shoes are equally important, so bring a wide selection.

It's best to have a detailed phone conversation with Dana before the shooting.


 

 

 


wedding photography
Weddings
product photography
Products
events photography
Events
portrait photography
Portraits
model photography
Models
flower photography
Flowers

professional photographer Dana


Home - Weddings - Products - Events - Portraits - Models - Flowers - About
Dana Grozescu: tel. (+4) 0722-327-256, Dana@DanaGrozescu.com, DanaGrozescu@gmail.com
All images and text are Copyright © Dana Grozescu.
Reproduction in any form or medium without express written permission is prohibited!!!

From portrait photography to Dana Grozescu home page