fotograf de nunti
Nunti
fotografii produse
Produse
fotografii evenimente
Evenimente
fotograf portrete
Portrete
portofolii fotomodele
Fotomodele
fotografii flori
Flori

fotograf profesionist Dana


Fotografii copii

In studio cat si in locatie

Portrete
English

Cu toate ca majoritatea parintilor moderni au cel putin un aparat de fotografiat digital, unii considera ca ar putea obtine imagini mai interesante folosind serviciile unui fotograf profesionist.

Fotografiile pentru copiii dumneavoastra se pot realiza fie in studio fie in locatie sau chiar la dumneavoastra acasa.

In cazul fotografierii la dumneavostra acasa, un copil mai mic se va simti mai bine intr-o ambianta cunoscuta, astfel incat fotografiile vor dura mai putin si vor aparea mai naturale.

In special pentru copii mici, sedinta foto trebuie planificata in functie de programul copilului. Este bine sa va ganditi ca in cadrul aceleiasi sedinte foto sa realizam fotografii cu mai multi membri ai familiei, inclusiv portrete de familie - grupuri.

 

Oferta

O sedinta foto completa, cu mai multe personaje, dureaza 2-3 ore si se trag 100 - 150 cadre.

Pentru copii, sedinta foto trebuie sa fie cat mai scurta pentru a evita obosirea lor, sau intrerupta cu pauze de relaxare in timpul carora se vor schimba si hainutele.

In cazul fotografierii in studio se sterg pe loc toate imaginile care nu iti plac. Pentru imaginile realizate in locatie, Dana va sterge toate imaginile cu probleme evidente (ochi inchisi, samd).

Toate celelalte imagini se vor livra pe CD, in format Jpeg la dimensiunea de 4288 x 2848 pixeli (12 megapixeli), care va vor permite realizarea de printuri fotografice la dimensiuni mari (pana la 30x45cm).

In plus, aceleasi imagini vor fi livrate si la rezolutie mica (640 pixeli) pentru vizualizare rapida pe computer si pentru a putea fi trimise cu usurinta pe E-mail prietenilor si rudelor, in caz ca doresti acest lucru. Imaginile mici sunt foarte utile cand iti alegi fotografiile pentru printare.

Daca doresti, o selectie de imagini vor putea fi convertite la alb-negru si/sau sepia.

Pentru fotografii pe hartie cel mai bine este sa te adresezi unui laborator foto digital. Dana iti va recomanda si laboratorul pe care il foloseste pentru fotografiile sale.

 

Costuri

Costul sedintei foto, incluzand imaginile livrate pe CD este de 200 lei. Pretul nu contine TVA (19%). Plata se face la sfarsitul sedintei foto, cand deja ati vazut imaginile realizate si sunteti multumiti de ele.

In cazul realizarii de imagini in locatie, imaginile vor putea fi vazute pe monitorul aparatului, dar nu vor fi la fel de impresionante ca pe un monitor de computer de dimensiuni normale.

CD-ul cu imagini se va livra in cateva zile deoarece imaginile vor necesita conversie si post procesare pentru a se obtine calitatea maxima.

 

 


fotograf de nunti
Nunti
fotografii produse
Produse
fotografii evenimente
Evenimente
fotograf portrete
Portrete
portofolii fotomodele
Fotomodele
fotografii flori
Flori

fotograf profesionist Dana


Introducere - Nunti - Produse - Evenimente - Portrete - Fotomodele - Flori - Dana
Dana Grozescu: tel. 0722-327-256, Dana@DanaGrozescu.com, DanaGrozescu@gmail.com
Toate imaginile si textele sunt Copyright © Dana Grozescu.
Reproducerea lor in orice forma fara un acord scris este interzisa.
De la fotografii copii catre pagina principala a sitului